Johan Anderblad pratar om meditation

Inspiratör i meditation

Jag mediterar varje dag. Det har jag gjort i över tjugo år. Jag får alltid många frågor om hur det går till och hur det fungerar. Blir man lyckligare? Får man ett friskare liv? Blir man lugnare i kropp och själ? Ökar man sin kreativitet, och kanske till och med produktivitet?

Meditation är ett sätt att genom djup avslappning komma i kontakt med sig själv och sitt inre. Det är först när du skalat bort ytliga tankar och föreställningar, som du kan få svaret på vad du själv vill innerst inne. Först då når du ditt sanna jag. Och där väntar också kreativiteten och dom unika idéerna.

Jag kommer gärna och berättar om meditation. Vad det var som gjorde att jag började, hur det går till rent praktiskt och vad som händer i kropp och själ när man mediterar.

Ett föredrag tar normalt 30-60 minuter, men kan självklart förkortas eller förlängas efter önskemål. Fungerar som utmärkt inspiration i många sammanhang, på temadagar inom kreativitet och företagsamhet, hälsodagar inom företag, skola, kommun, landsting, på hälsomässor, inom företagshälsovård och rehabilitering vid utmattningssymptom. Överallt där det finns en grupp människor som vill veta mer om hur man kan få ett friskare, rikare och mera kreativt liv.

Tag kontakt här så får du veta mer!

...